Select Page

Urheilu

Ninja Sports uusi palvelu, joka on upea lisäys monipuoliseen valikoimaan. Kehitämme palveluamme ninjamaiseen tyyliin käyttäjien toiveiden perusteella, minkä johdosta laajensimme tarjontaa uudelle alalle.

Me suomalaiset olemme urheilukansaa ja olemme tottuneet seuraamaan mitä erilaisimpia urheilulajeja. Suosikkijoukkueiden kannustaminen on perinteisesti saanut lisämausteen, kun ottelun lopputulosta on ennakoitu. Pelaaminen on muuttanut viimeisten vuosien aikana muotoaan ja nykyään urheilulajien seuraaminen sujuu vaivattomasti netissä. Nyt se onnistuu helposti myös Ninja Sportsilla kellon ympäri!

Tutustutaan tässä artikkelissa urheiluun tarkemmin ja katsotaan, mitä kaikkea se pitää ninjamaiseen tyyliin sisällään. Esittelemme sinulle myös muutamia suosituimpia lajeja lyhyesti sekä kerromme niiden suosituimmista turnauksista. Haluamme samalla kertoa asiaan liittyvistä yleisistä termeistä ja antaa vinkkejä urheilun seuraamiseen. Mukavia lukuhetkiä ja onnea pelaamiseen!

Mitä kaikkea Ninja Sports pitää sisällään?

Pääset seuraamaan tuhansia eri kohteita Ninja Sportsilla. Olemme valinneet suomalaisten suosikkeihin kuuluvia lajeja – sekä paljon muuta. Urheilun ohessa on mielikuvituksellisempia ja viihteellisempiä kohteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi Oscar-gaalaan tai politiikkaan. Nämä vaihtoehdot sopivat lisäksi heille, joita perinteinen urheilu ei välttämättä kiinnosta. Löydät varmasti sinua kiinnostavia juttuja, joita seurata. Selaa tarjontaamme ja ylläty, miten monipuolinen tarjonta on kokonaisuudessaan!

Meidän huipputason Ninjoista koostuva tiimimme on kehittänyt ensiluokkaista urheilupalvelua jo pitkään ja miettinyt, miten sitä olisi mahdollisimman miellyttävää käyttää. Tämän työn ansiosta on syntynyt Ninja Sports, jonka lanseerauksesta olemme iloisia. Tällä tavalla voimme palvella juuri sinua entistäkin paremmin, kun löydät kaiken vaivattomasti saman katon alta.

Riippumatta siitä, onko suosikkilajisi esimerkiksi jalkapallo, tennis, jääkiekko tai kenties F1, löydät varmasti sinulle sopivia vaihtoehtoja. Meillä on mukana myös hieman harvinaisempia lajeja. Vapauta sisäinen Ninjasi ja valmistaudu katsomaan, mitä kaikkea meiltä löytyy!

Urheilu netissä on kehittynyt viimeisten vuosien aikana vauhdilla eteenpäin, mikä on etenkin pelaajien kannalta hyvä asia. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat reaaliajassa seurattavat live pelit, joita esittelemme myöhemmin artikkelissamme. Me Ninja Sportsilla seuraamme tiiviisti alan uusimpia trendejä ja kehitämme palvelua jatkuvasti eteenpäin, jotta voimme tarjota sinulle parhaita mahdollisia urheilu kokemuksia myös tulevaisuudessa.

Miten urheilua seurataan Ninja Sportsilla?

Me Ninja Sportsilla tiedämme, että selkeys ja vaivattomuus ovat todella tärkeässä osassa urheilun seuraamisessa. Sen takia olemme halunneet panostaa käyttäjäystävällisyyteen, jotta sinun on helppo tutkia kaikessa rauhassa tarjontaa ja valita haluamasi kohteet.

Kuten aiemmin mainitsimme, helppokäyttöisyys on ollut suunnittelussa tärkeässä roolissa. Tämän pohjalta olemme rakentaneet helppokäyttöisen selaustoiminnon, jossa lajit on eroteltu omiksi alakategorioikseen. Valitse vain kiinnostava urheilulaji ja selaile tarjolla olevia vaihtoehtoja. Näet kaikki tarjolla olevat valinnat ja tutustut vaihtoehtoihin tarkemmin vain parilla klikkauksella. Käytössä on lisäksi hakutoiminto, johon voit kirjoittaa etsimäsi jutun, jos sinulla on jokin tietty ottelu mielessä.

Jokaisen ottelun kohdalle on samalla merkattu päivämäärä ja kellonaika, jolloin se käydään. Jos siis haluat kartoittaa, mitä kaikkia pelejä on tarjolla, voit tutustua ensin tarjontaan kaikessa rauhassa – tai asettaa lajin seurantaan heti, valinta on sinun. Ajankohdan ilmoittamisen ansiosta saat vielä miettiä, mikä on juuri sinua kiinnostava ottelu. Tämä monipuolisuus mahdollistaa, että ehdit halutessasi tehdä analyysin niin todennäköisyyksistä kuin molemmista osapuolista ennen pelin alkua. Voit samalla katsoa, onko kyseessä live seuranta, sillä tuolloin ehdit seurantaan mukaan jo pelin alussakin. Kuten huomaat, urheilu on monipuolisempaa kuin koskaan!

Luvut ovat pelaajan kannalta keskeisessä roolissa, minkä johdosta haluamme tuoda ne selkeästi esille. Näet jokaisen ottelun yhteydessä tiedot. Sinä saat yhdellä silmäyksellä infon, mitä vaihtoehtoja on tarjolla ja mikä luku on millekin vaihtoehdoille. Jokaisessa kohteessa on vähintään kaksi eri vaihtoehtoa ja jokaiselle niistä on määritelty omat todennäköisyydet. Näiden tietojen perusteella voit päättää, mikä on sinun vaihtoehtosi.

Katsotaan seuraavaksi lyhyesti, mitä kaikkia lajeja palvelussa on tarjolla! Kuten aiemmin mainitsimme, kohteita on tuhansia. Esittelemme suomalaisten keskuudessa suositut lajit, jotta tiedät, mitä kaikkea voit löytää upeasta palvelustamme. Urheilupalvelumme sisältää valtavasti eri lajeja, minkä johdosta ajattelimme nostaa muutamia suosituimpia vaihtoehtoja esille. Tässä on sinulle muutamia poimintoja lajeistamme, joita palvelustamme löytyy.

Jalkapallo

Jalkapallo on yksi maailman rakastetuimmista urheilulajeista, jonka historia ulottuu jo parinsadan vuoden taakse. Jalkapallo on arvioiden mukaan maailman suosituin urheilulaji, sillä sitä pelataan sekä seurataan aktiivisesti ympäri maapalloa. Arvioiden mukaan jalkapallo on vienyt jopa miljardien ihmisten sydämen. Lajilla on valtava määrä harrastajia sekä innokkaita faneja, minkä johdosta jalkapallo kohteet ovat urheilussa erittäin suosittuja.

Suomalaiset seuraavat eri sarjoja aktiivisesti niin kansainvälisellä kuin kotimaan tasolla ja Suomi on viime vuosien aikana ottanut merkittäviä edistysaskeleita myös arvokisakentillä. Näiden seikkojen johdosta me Ninja Sportsilla tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja kaikkien jalkapallofanien iloksi. Valikoimaamme kuuluu varmasti sinua kiinnostava jalkapallo sarja, josta löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Eri mahdollisuuksia on tarjolla mukavasti ja pelit ovat usein live kohteena, minkä ansiosta voit seurata lajeja reaaliajassa.

Lajit koostuvat maailman tunnetuimmista jalkapallo sarjoista, joihin lukeutuvat kärkisarjat niin Euroopassa kuin sen ulkopuolella. Tarjontaan kuuluvat esimerkiksi arvostettu Englannin Valioliiga, huippusuosittu UEFA Champions League ja länsinaapurimme Ruotsin Allsvenskan. Hieman eksoottisempia sarjoja ovat esimerkiksi Argentiinan johtava sarja Primera División ja J1 League.

Seuraamme tietenkin tiiviisti ajankohtaisia arvokisoja ja ne kuuluvat luonnollisesti mukaan kattavaan valikoimaamme. Olympialaiset, EM-kisat ja MM-kisat ovat mukana tarjonnassa, jotta pääset jännittämään suosikkisi puolesta. Voit lukea lisää aiheesta jalkapalloon erikoistuneella sivullamme.

Tennis

Olympialajiksikin noussut tennis on yli parisataa vuotta vanha laji, jolla on miljoonia harrastajia ympäri maailman. Se on todella kiehtova urheilumuoto, joka houkuttaa yllättävyytensä ja haastavuutensa ansiosta runsaasti katsojia.

Ei mikään ihme, että tennis kuuluu suosituimpien urheilulajien joukkoon. Suomi on saanut viime vuosina monia uusia huippunimiä, minkä johdosta suomalaiset ovatkin kiinnostuneet lajista yhä enemmän nousevien huipputähtien ansiosta. Laji on siis tärkeässä osassa Ninja Sportsilla. Halusit sitten seurata arvostetuimpia turnauksia  tai lajien kuumimpien tähtien kohtaamia, ottelut ovat listattu meidän laajaan valikoimaamme.

Seuratuimmat tennis turnaukset ovat mm. kansainvälinen Grand Slam, naisten korkein kilpailutaso WTA sekä miesten vastaava korkeimman tason urheilukiertue ATP. Ottelut ovat siinä mielessä erilaisia kuin monissa muissa lajeissa, sillä tasapeli ei ole mahdollinen lopputulos. Voit siis arvata, kumman osapuolen voittoon ottelu päättyy. Huomionarvoinen seikka on, että tennis on suosittu pelimuoto myös livenä, minkä ansiosta pelit saavat lisää jännittävyyttä.

Pidämme huolen, että suuri tennis tarjonta tekee sinuun Ninja Sportsilla vaikutuksen ja mukana ovat sinun omat suosikkiturnauksesi! Tutustu aiheeseen tarkemmin lajista kertovalla sivullamme.

eSports

Elektroninen urheilu eli eSports on kasvattanut suosiotaan valtavasti viimeisten vuosien aikana ja sen suosiolle ei näytä tulevan loppua. Ei mikään ihme, että etenkin Aasiassa valtavan suosion saanut urheilulaji on noussut lisäksi suomalaisten kiinnostuksen kohteeksi. Suomalaisten fanien kasvavaan kiinnostukseen on varmasti vaikuttanut lukuisten suomalaistähtien menestys alan kirkkaimmalla huipulla. Heidän ansiostaan Suomi onkin noussut tunnetuksi maaksi e-urheilun parissa.

eSports poikkeaa virtuaalisuutensa johdosta muista urheilulajeista, sillä katsojien kannalta pelit ovat helposti katsottavissa. Niitä voi seurata helposti esimerkiksi pelaajien pelistriimeissä Twitchissä tai YouTuben kautta reaaliajassa. Tämä mahdollistaa, että kenellä tahansa on mahdollisuus seurata helposti otteluita.

eSports pelit sisältävät sosiaalisen ulottuvuuden, sillä Twitch mahdollistaa chatin ansiosta kanssakäymisen pelaajien ja muiden katsojien kanssa. Tämä on harvoin mahdollista muissa lajeissa, mikä korostaa sen ainutlaatuisuutta. Erilaisuutensa ansiosta elektroninen urheilu onkin valloittanut katsojat ja fanit ympäri maailmaa. Suosituimpia pelimuotoja ovat Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive ja League of Legends eli LoL vain muutamia mainitaksemme.

eSports tarjoaa katsojille vaihtelevuutta, sillä siinä on lukuisia alalajeja ja pelit vaihtelevat luonteeltaan genren mukaan. Esimerkiksi aiemmin mainittu Counter-Strike lukeutuu FPS-peleihin eli ensimmäisen persoonien ammuntapeleihin, joissa kisataan joukkueina ja ottelun aikana yritetään tuhota vastapuolen edustajat. Sen sijaan maailman seuratuimmaksikin peliksi tituleerattu League of Legends sekä Dota 2 ovat taisteluareenamoninpelejä eli MOBA-pelejä. Joukkueissa on yleensä yhteensä viisi pelaajaa ja tarkoituksena on tuhota vastustajan tukikohta, ennen kuin toinen osapuoli ehtii ensin.

Pöytätennis

Pöytätennis, joka tunnetaan suomalaisten keskuudessa tuttavallisemmin nimellä pingis, on hiipinyt monien yllätykseksi suosituimpien vedonlyöntikohteiden joukkoon. Pöytätennis ottelu käydään kahteen osaan rajatulla pöytätennispöydällä ja sitä pelataan joko kaksinpelinä tai nelinpelinä. Ottelu koostuu eristä ja voittoon edellytetään yleensä kolme erävoittoa. Yksi ottelu erä pelataan tavallisesti 11 pisteeseen asti.

Olympialajiksikin noussut pöytätennis on peruspiirteiltään hyvin samankaltainen laji kuin tennis. Se on saanut alkunsa samoihin aikoihin, sillä tennis haluttiin tuoda sisätiloihin pelattavaksi. Ympäri maailmaa tunnettu urheilulaji on viihdyttävä sen nopeatempoisuuden johdosta. Se on myös mielenkiintoinen live ottelu, sillä tilanteet voivat muuttua nopeastikin.

Pöytätennis koostuu useista kansainvälisen tason sarjoista, jossa maailman huiput ottavat mittaa toisistaan. Yleisin vetokohde on otteluveto. Pääset siis lyömään vetoa osapuolesta, jonka uskot voittavat ottelun.

Tutustu Ninja Sportsin urheilupalvelun tarjontaan

Yllä mainitut kohteet ovat vain pieni osa valikoimaamme, sillä meillä on niiden ohella lukuisia muita suomalaisten suosikkilajeja. Olemme ottaneet valikoimaamme suunnitellessa huomioon, millaisia otteluita suomalaiset haluavat seurata, minkä johdosta löydät varmasti pelattavaa. Päästä sisäinen Ninjasi valloillesi ja tutki mahdollisuuksia avoimin mielin, sillä olemme varmoja, että löydät juuri sinun makuusi sopivat kohteet!